TEgenexpert tegenexpertise na brand  brandverzekering waterschade BNP AG Insurance KBC Ethias Touring DVV Belfius Allianz ING Vivium NN Fidea

Gillis Expertises tegenexpert brandverzekering brandschade waterschade tegenexpertise privé expertise

Bijstand na grotere Schadegevallen :

 

Voor grotere schadegevallen ( zie tarieven ) werken wij steeds aande polis voorwaarden, dus zonder bijkomende kosten voor U !

 

Volledige optimalisatie van uw schadevergoeding !

 

Invullen van uw dringende behoeftes : tijdelijke woonst, recuperatie van nog bruikbare zaken, aanvraag voorschot, hulp bij aangifte, ..

 

Opvolging van uw projekt:

 

              - reinging gebouw en inhoud

              - aanvraag gespecialiseerd offertes

              - inventarisering van beschadigde items

              - voorstellen van beschermende                                 maatregelen om schade uitbreiding te                     voorkomen.

 

TegenExpertise na Schade

 

Het luik Tegenexpertise is de centrale activiteit van onze activiteiten. Een Tegenexpertise geeft U de mogelijkheid een tweede opinie te verkrijgen over het voorstel van de expert van Uw verzekering. Uw contract voorziet deze mogelijkheid, en dit vanaf het moment dat het schadegeval zich voor doet.

 

We maken het onderscheid in twee soorten tussenkomsten :

Verificatie van de voorgestelde schadevergoeding

 

Wij herbereken de verliezen ten gevolge van het schadegeval ( reparatie kosten, inhoud verlies, ander kosten ) en vergelijken dit met het voorstel van uw verzekering. Voor deze berekening gebruiken we standard architekt prijzen, rekening houdend met lokale tijdelijke markt prijzen en zo nodig gespecialiseerde offertes. Bij verschil zullen wij de expert van uw verzekering terug uitnodigen voor een tegenexpertise om alzo tot een mogelijks nieuwe minnelijke schikking te komen betreffende uw vergoeding.

 

Dekking van uw schadegeval door de verzekering

 

Dit vereist een gepersonaliseerd studie van zowel de algemene  en Uw specifieke bijzondere polisvoorwaarden. Het gedekt zijn van een schadegeval is meestal welomschreven in uw contracten maar in sommige gevallen is een tegenexpertise nodig voor verder diepgaand onderzoek van de elementen. Zo zullen wij bvb. in het geval van waterschade en indien relevant een nieuwe lekdetektie aanvragen om de juiste oorzaak te kunnen aantonen. 

 

 

Het resultaat van een Tegenexpertise is een nieuw voorstel tot minnelijke regeling van uw schade, afhankelijk van het dossier met een schadevergeoding die aangepast is aan uw werkelijke verliezen die gedekt zijn door uw verkeringscontract.

GSM : 0471 55 95 97

Gratis Nr : 0800 71 400

  • Facebook Social Icon