top of page

Tegenexpertise bij brand


Tegenexpertise na brand

Brandschade is nog steeds de hoofdwaarborg bij uw brandverzekering. Hier treedt dan ook dikwijls de grootste schade op zowel aan gebouw als aan de inhoud. Bij brand dient men ook rekening te houden of het huis zelf bewoond is of indien het vastgoed verhuurd was. Tenzij er dadelijk kan vastgesteld worden dat de brand accidenteel was, zal er ook een onderzoek naar de oorzaak gevoerd worden. Ook andere gebouwen/personen bij een brand van uw eigendom. Als Tegenexpert zullen we in deze blog telkens een aantal aspecten verder toelichten teneinde zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page