February 19, 2018

Please reload

Recent Posts

Tegenexpertise bij brand

February 19, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

Tegenexpertise bij brand

February 19, 2018

 

Brandschade is nog steeds de hoofdwaarborg bij uw brandverzekering. Hier treedt dan ook dikwijls de grootste schade op zowel aan gebouw als aan de inhoud. Bij brand dient men ook rekening te houden of het huis zelf bewoond is of indien het vastgoed verhuurd was. Tenzij er dadelijk kan vastgesteld worden dat de brand accidenteel was, zal er ook een onderzoek naar de oorzaak gevoerd worden. Ook andere gebouwen/personen bij een brand van uw eigendom. Als Tegenexpert zullen we in deze blog telkens een aantal aspecten verder toelichten teneinde zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

GSM : 0471 55 95 97

Gratis Nr : 0800 71 400

  • Facebook Social Icon