Gillis Expertise tegenexpertise na inbraak en diefstal brandverzekering schade schadelijst

tegenexpert diefstal inbraak

privé expert diefstal epert diefstal

tegenexpertise diefstal brussel antwerpen hasselt gent 

bnp ag insurance ing belfius KBC ethias touring fortis

Privé Expertise

Diefstal en Inbraak

 

Uw Tegenexpert weet uit ervaring dat :

 

Natuurlijk bent u ervan overtuigd dat een diefstal zich niet bij U voordoet. Desalniettemin zijn er vele woning inbraken met diefstal in België ieder jaar. Bent u voor deze optie verzekerd kunnen wij u bijstaan uw verliezen te formuleren in een eis aan uw verzekeraar die wij samen met zijn expert gaan bespreken om tot een akkoord te komen.

 

Opgelet, de kosten van een inbraak kunnen snel oplopen :

 

   - Natuurlijk is er de inhoud van de woning die voor vele voorwerpen bevat van waarde. Dit gaande van electronische toestellen, juwelen, waarden, kunstvoorwerpen, ... maar vreemd genoeg worden soms ook dagelijkse voorwerpen ontvreemd zoals kledij, voeding.

   - Inbrekers richten vaak ook heel wat schade aan aan uw woning, ook al blijft hun inbraakpoging beperkt to braak, de schade is wel blijvend. Ook worden soms voorwerpen die niet gestolen worden bij de poging beschadigd.

   - In het ergste geval worden soms letterlijk alle voorwerpen aan het huis ontvreemd. een ware nachtmerrie.

 

Vele vragen komen naar boven : wat is de waarde van een juweel ? de aankoop waarde ? de emotionele waarde ? Uw privé expert maakt u wegwijs in het doolhof van regels hieromtrent.

 

Hier is onmiddellijk actie vereist !

 

Gillis Expertises, kan als privé expert of tegenexpertis u bijstaan de correcte waarde te bepalen van de gestolen/beschadigde voorwerpen, de herstelwaarde aan uw woning becijferen.

 

Belangrijk na een diefstal / inbraak ter voorbereiding van een tegenexpertise :

 

Zorg steeds voor een komplete lijst van gestolen goederen die u voegt bij aangifte aan de Politie. Dit is zéér belangrijk. Immers neemt de verzekering enkel deze voorwerpen die mede aan het PV van de Politie gehecht zijn in overweging voor de bepaling van uw vergoeding.

GSM : 0471 55 95 97

Gratis Nr : 0800 71 400

  • Facebook Social Icon