top of page
Privé expert wie zijn we ?

Locale vergaderburelen te:

 

te Brussel
Schumann Plein 11
1040 Brussel


te Hasselt
Lazarijstraat 156/1 B08
3500 Hasselt

Wie zijn we ?

 

Gillis Expertises is gebouwd rond de kennis en ervaring van onze medewerkers. Ingenieurs en Architecten staan ter uwer beschikking om uw schadegeval optimaal en correct af te handelen.

 

Het is ons doel UW belangen te verdedigen en u een optimale schadevergoeding te onderhandelen die een correcte weerspiegeling geeft van de door u geleden verliezen.

 

Alzo wordt uw schadegeval ons projekt. Dit traject wordt van A tot Z begeleid door dezelfde contact persoon die U bijstaat in iedere stap van de afhandeling. Het persoonlijk engagement van iedereen in ons team is de sleutel tot uw tevredenheid.

 

Het vertrouwen tussen U en ons blijft het basiselement gedurende het ganse trajekt. Aarzel dus niet om kontakt op te nemen voor een eerste telefonisch en vrijblijvend onderhoud om U te verzekeren van onze aanpak.

 

Wij werken met meerdere collega's over gans België. Het merendeel van onze tijd bevinden we ons natuurlijk bij het clienteel. Indien nodig voor onze aktiviteiten beschikken we over vergaderzalen in Brussel,Antwerpen, Gent, Luik, Charleroi, Bergen en Hasselt.

 

Zaakvoerder - ing. Patrick Reniers

 

Central Dispatch : 0471 55 95 97 - info@gillis-expertises.be

 

Gillis Expertises : uw privé expert en tegenexpert !

 

Soc. Zetel  : Gillis Expertises GCV - Lazarijstraat 156/1 B8 - 3500 Hasselt

                     BE 0667.812.930

 

20181019_174428.jpg
  • Facebook Social Icon
bottom of page